Wie zijn wij?

Wij zijn Crispin Uiling en Frank Janssen. Voetbal is onze passie en een leidraad in ons leven. Bij onze plaatselijke voetbalvereniging hebben wij samen heel veel plezier gehad en ervaring opgedaan in het organiseren van toernooien en evenementen. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om 7vs7 op te richten.

Crispin Uiling
Frank Janssen

Wat doen we?

7vs7 organiseert voetbalcompetities en toernooien voor bedrijven-,  vrienden- en studententeams. Er wordt gespeeld in een 7 tegen 7 vorm op de helft van een regulier voetbalveld.

Voor wie?

7vs7 is geschikt voor iedereen, ongeacht het spelniveau. Bij ons staat gezelligheid en sportiviteit bovenaan. Wij doen niet aan onderscheid, dus een team mag uit heren, dames of een combinatie hiervan bestaan. Er geldt alleen een minimum leeftijd van 16 jaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een goed georganiseerde voetbalcompetitie of toernooi met gekwalificeerde scheidsrechters en een masseur. Maar naast het voetbal zorgen wij ook voor gezelligheid en plezier. Na afloop van elke speelronde of toernooi ontvangt u van ons een drankje of hapje. Gedurende de competitie zal er op meerdere speelavonden een feest met dj of zanger zijn. Ook elk toernooi wordt feestelijk afgesloten.

Waar?

7vs7 organiseert evenementen in Nieuwegein, Vleuten en Zeist. Bekijk onze rubriek inschrijven voor de evenementen waarop momenteel kan worden ingeschreven.

Onze missie

Wij willen onze diensten toegankelijk maken voor iedere voetbalvereniging. Wilt u op uw sportcomplex ook een evenement door ons laten organiseren en hierdoor meer inkomsten voor uw vereniging genereren? Neem dan contact met ons op via info@7vs7.nl.